Gefeliciteerd, de korting van je uitnodiging is geactiveerd! De korting wordt zichtbaar tijdens het afrekenen.

Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen
Store USPs
homepage_usps

9.6 op basis van 369 reviews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf €49

Consistent lage prijzen

Gemakkelijk herbestellen

ACUVUE® lenzen

ACUVUE®: een merk waarop je kunt vertrouwen! Dit merk contactlenzen staat voor scherp zicht, draagcomfort en gezonde ogen.

 

ACUVUE® heeft een breed assortiment met daglenzen, weeklenzen en maandlenzen, bestel ze verrassend makkelijk bij Sightful!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

€ 22,99
€ 26,99
€ 25,99
€ 26,39
€ 33,99
€ 18,99
€ 30,99
€ 26,89
€ 69,89
€ 87,99
€ 55,89
€ 26,99
€ 35,99
€ 28,99
€ 68,99
€ 36,49
€ 47,99
€ 63,99
€ 38,99
€ 21,99
€ 32,49
€ 8,99
€ 35,49
€ 43,99
per pagina
ACUVUE® lenzen, een merk waarop je kunt vertrouwen. ACUVUE® is een bekend merk met goede kwaliteit lenzen waar je op kunt vertrouwen. ACUVUE® lenzen staan voor scherp zicht, draagcomfort en gezonde ogen. ACUVUE® heeft een breed assortiment met daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Lees meer over het merk en hoe je voordelig je ACUVUE® lenzen kunt bestellen. De nieuwste technologie ACUVUE® maakt gebruik van de nieuwste technologie om contactlenzen te ontwikkelen die je ogen gezond en fris houden én die comfortabel zijn om te dragen. Welk zichtprobleem je ook hebt, er zijn altijd ACUVUE® lenzen beschikbaar die een goede oplossing bieden. Gezonde ACUVUE® lenzen Het is belangrijk dat je ogen gezond blijven tijdens het dragen van de lenzen. Daarom heeft ACUVUE® lenzen ontwikkeld die je ogen goed vochtig houden en hierdoor de hele dag comfortabel blijven zitten. Daarnaast zijn er lenzen beschikbaar van hydrogel materiaal dat optimaal zuurstof doorlaat. En bescherming tegen de schadelijke UV-straling is ook belangrijk, ACUVUE® contactlenzen bevatten daarom UV-absorberende filters die je ogen beschermen tegen de zon. Optimaal comfort Draag de ACUVUE® lenzen de hele dag door met optimaal comfort. De lenzen zijn gemaakt van zeer zacht, flexibel en zuurstofdoorlatend materiaal, waardoor je na een tijdje waarschijnlijk helemaal niet eens voelt dat je lenzen in hebt. De lenzen zorgen er bovendien voor dat je ogen de hele dag door fris aanvoelen. Lenzen voor de juiste zichtcorrectie In het aanbod van Sightful tref je een breed assortiment van het merk ACUVUE®. Of je nu op zoek bent naar ACUVUE® lenzen voor het corrigeren van bijziendheid, verziendheid, presbyopie of astigmatisme, voor iedereen zijn de juiste lenzen beschikbaar in ons aanbod. En kies zelf of je ACUVUE® lenzen wilt die je dagelijks, tweewekelijks of maandelijks moet vervangen. Makkelijk in gebruik Nog een voordeel van de ACUVUE® lenzen: ze zijn zeer makkelijk in gebruik. De lenzen zijn bijvoorbeeld lichtblauw gekleurd zodat je ze makkelijk kunt vinden, oppakken en indoen. Er zit bovendien een zogeheten ‘123 indicator’ op de lenzen, waarmee je in één oogopslag kunt zien of je contactlens niet binnenstebuiten zit. Dit maakt het hanteren van de lenzen nog gemakkelijker. ACUVUE® lenzen bestellen Sightful maakt ACUVUE® lenzen bestellen makkelijker dan ooit. Bestel en herbestel je favoriete lenzen eenvoudig via de website, via chat of via WhatsApp. Wij bieden je vertrouwde merk voor een standaard lage prijs. En hoe vaker je herbestelt, hoe meer korting je krijgt. Dat maakt ACUVUE® lenzen extra voordelig.
Lees verder...