Gefeliciteerd, de korting van je uitnodiging is geactiveerd! De korting wordt zichtbaar tijdens het afrekenen.

Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen
Store USPs
homepage_usps

9.6 op basis van 369 reviews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf €49

Consistent lage prijzen

Gemakkelijk herbestellen

Daglenzen

Scherpe prijzen voor daglenzen van de hoogste kwaliteit, verrassend makkelijk bij Sightful. Wat dacht je van de 
Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY daglenzen? Met geavanceerde MoistureSeal® Technologie!
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 60

€ 19,99
€ 25,99
€ 25,99
€ 33,99
€ 17,49
€ 18,99
€ 17,99
€ 24,99
€ 23,39
€ 19,99
€ 15,99
€ 24,99
€ 30,99
€ 16,99
€ 10,99
€ 11,99
€ 25,99
€ 26,89
€ 37,99
€ 69,89
€ 87,99
€ 62,49
€ 69,99
€ 15,99
Pagina
per pagina

Iedere dag nieuwe, frisse daglenzen

Wil je iedere dag nieuwe, frisse lenzen? Niet dagelijks bezig zijn met het onderhoud van je lenzen? Dan zijn daglenzen ideaal. Draag de lenzen de hele dag, gooi ze ’s avonds weg bij het plastic afval en pak de volgende dag weer een nieuw paar daglenzen. Je daglenzen (her)bestellen maken we bij Sightful bovendien heel eenvoudig via WhatsApp, via deze website of via chat. Onze oogexperts staan klaar om je te helpen met het vinden van de juiste daglenzen. En onze goedkope daglenzen zijn ook nog eens comfortabel voor je portemonnee. Wat wit wil je nog meer?

De voordelen van daglenzen

Daglenzen zijn, zoals de naam al zegt, lenzen die je dagelijks kunt vervangen voor een nieuw paar, frisse lenzen. Je hoeft dus niet met lenzenvloeistof en een lenzenhouder aan de slag om de lenzen schoon te maken en langer door te dragen. Je gooit de daglenzen weg en pakt de volgende dag weer een nieuw paar. Het dagelijks vervangen van je lenzen is ook extra hygiënisch. En als je niet iedere dag lenzen draagt, dan zijn daglenzen ook een handige keuze. Wist je dat je sommige daglenzen zelfs 16 uur per dag kunt dragen? Dit betekent dat je ze de hele dag door, tot en met de avond, kunt dragen zonder last van je ogen te krijgen.

Kenmerken van daglenzen

Sightful heeft een heel groot aanbod met daglenzen van bekende merken zoals Acuvue, Dailies en Air Optix. Daarbij heb je de keuze uit daglenzen voor bijziendheid of verziendheid, maar ook torische daglenzen of multifocale daglenzen voor zowel dichtbij als veraf. Qua materiaal zijn er ook verschillende mogelijkheden als het gaat om daglenzen. Zo zijn er bijvoorbeeld hydrogel daglenzen met een extra hoog vochtgehalte of siliconen hydrogel lenzen die, naast het hoge vochtgehalte, ook extra zuurstof doorlaten. Per type daglens kun je exact zien welke kenmerken van toepassing zijn.

Hulp nodig? Onze oogexperts staan voor je klaar!

Een groot aanbod is fijn, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je daarbij hulp nodig hebt. Onze oogexperts staan daarom klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste daglenzen. Stel je vragen via WhatsApp of chat en we zorgen ervoor dat je de juiste keuze kunt maken.

Eenvoudig je daglenzen bestellen

Sightful maakt niet alleen het dragen, maar ook het bestellen van daglenzen comfortabel. Hoe we dit doen? Je kunt eenvoudig je daglenzen bestellen en herbestellen via deze pagina, maar ook via WhatsApp of via chat. In een paar klikken heb je je bestelling doorgegeven en wij zorgen ervoor dat je je daglenzen thuisbezorgd krijgt.

Extra goedkope daglenzen

Onze daglenzen zijn niet alleen comfortabel te dragen en te bestellen, maar ook comfortabel voor je portemonnee. We hebben goedkope daglenzen in ons aanbod van vertrouwde topmerken. Daarbij kun je dus altijd rekenen op kwaliteit. En hoe meer je herbestelt, hoe meer je bespaart. Zo profiteer je in de loop der tijd dus van extra goedkope daglenzen!

Dus wacht niet langer en bestel je daglenzen comfortabel bij Sightful!

Lees verder...