Gefeliciteerd, de korting van je uitnodiging is geactiveerd! De korting wordt zichtbaar tijdens het afrekenen.

Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen
Store USPs
homepage_usps

9.6 op basis van 369 reviews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf €49

Consistent lage prijzen

Gemakkelijk herbestellen

Weeklenzen

Wist je dat je ook kunt kiezen voor weeklenzen? Deze zijn veertien dagen lang te dragen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe ACUVUE® OASYS Multifocal?

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

€ 22,99
€ 55,89
€ 26,99
€ 35,99
€ 38,99
€ 21,99
€ 32,49
€ 35,49
per pagina

Weeklenzen: de ideale middenweg

Zoals je misschien weet, zijn lenzen er in vele verschillende vormen. Zo kun je kiezen voor daglenzen, zodat je iedere dag een frisse, schone lens draagt. Of maandlenzen, die relatief voordeliger zijn en een hele maand meegaan. Maar wist je dat je ook kunt kiezen voor weeklenzen? Deze zijn veertien dagen lang te dragen en daarmee de ideale middenweg tussen dag- en maandlenzen.

Waarom weeklenzen bestellen een goed idee is

Het dragen van weeklenzen brengt een aantal voordelen met zich mee. Weeklenzen zijn namelijk tot wel veertien dagen te dragen, mits je ze goed verzorgd. Er zijn zelfs weeklenzen die je dag en nacht kunt dragen zonder ze uit te doen. Doe dit wel altijd in overleg met je oogarts of opticien, want niet alle ogen kunnen dit standaard verdragen.

Weeklenzen bestellen is een goed idee wanneer je vaak en regelmatig lenzen draagt en, indien mogelijk, je lenzen ’s nachts wilt blijven dragen. Je hebt er, op het verzorgen van je contactlenzen na, weinig omkijken naar, gooit ze na twee weken weg bij het plastic afval en opent dan simpelweg een nieuwe verpakking. Draag je maar af en toe lenzen of sport je veel? Dan kun je beter voor daglenzen kiezen, omdat je de kans op irritatie door zweet en vuil dan tot een minimum beperkt.

Weeklenzen voor verschillende oogafwijkingen

Natuurlijk kun je weeklenzen bestellen op de door jou gewenste sterkte. En net als andere lenzen zijn er weeklenzen voor verschillende soorten oogafwijkingen, zoals multifocale weeklenzen voor presbyopie (ouderdomsverziendheid) en torische weeklenzen voor mensen met astigmatisme. In ons grote online aanbod van weeklenzen vind je vast en zeker wat je zoekt. En heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste contactlenzen? Wij staan voor je klaar! Stel je vragen gerust via Whatsapp of per chat en wij helpen je bij het bestellen van de juiste weeklenzen.

Onze tip: kies contactlenzen die droge ogen tegengaan

Wanneer je voor weeklenzen kiest, en vooral als je deze dag en nacht wilt gaan dragen, is het verstandig om contactlenzen te bestellen die droge ogen tegengaan. Kies daarom voor weeklenzen die een hoge zuurstofdoorlatendheid hebben en voldoende vocht vasthouden. Zo ervaar je een hoger draagcomfort en heb je optimaal plezier van je weeklenzen. Per merk en type zie je precies wat de kenmerken van de contactlenzen zijn, zodat je goed kan afwegen wat de voor jou geschikte lens is.

Je weeklenzen bestellen bij Sightful: de voordelen

Heb je de juiste weeklenzen gevonden in ons online aanbod? Dan kun je deze snel en eenvoudig bestellen. Dat kan via deze pagina, maar ook via Whatsapp of per chat. In een paar klikken geef je je bestelling aan ons door en wij zorgen dat je ze razendsnel in huis hebt! En bestel je je lenzen vaker bij Sightful? Dan plaats je eenvoudig een herbestelling én spaar je voor een aantrekkelijke korting. Dat is nog eens voordelig lenzen bestellen!

Lees verder...